Humanista Könyvklub – John Gray: Az ateizmus hét formája

Időpont: 2021. január 12., kedd, 18:00-19:30
Helyszín: Online esemény. Az esemény zoomon itt érhető el.

A Humanista Könyvklub a Magyar Humanista Társaság által szervezett, havi rendszerességgel jelentkező, egyelőre online formában, zoom felületen zajló közösségi eszmecsere, amely olyan új könyvek megbeszéléséről szól, amelyek fontos szempontokkal járulhatnak hozzá a humanista világnézet és életvezetési gyakorlat kialakításához.
Első alkalommal a nagy kortárs angol filozófus John Gray legújabb, magyarul is megjelent, „Az ateizmus hét formája” (Osiris Kiadó, 2020) című könyvéről beszélgetünk.
(Figyelem, a magyar kiadás az eredeti köteten kívül néhány egyéb esszét is tartalmaz a szerzőtől, a beszélgetésünk csak a könyv első 160 oldalára korlátozódik!).
Arra kérünk minden érdeklődőt, hogy a januári időpontig igyekezzenek megszerezni és elolvasni ezt a művet, hiszen így lehet érdemben beszélgetni róla.
A beszélgetésünk azonban nem könyvbemutató, sem a szerzővel, sem a kiadóval nem állunk kapcsolatban, egyszerűen az abban felmerülő kérdésekkel kívánunk egy szabad közösségi beszélgetés keretei között foglalkozni.

A beszélgetés házigazdái: Nemes László és Gálity Hristifor (Magyar Humanista Társaság)
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kategória: Esemény | A közvetlen link.